Меню Затваряне

Суха храна за кучета VetActive

Защото благосъстоянието на вашето животно е нашата мотивация!

PLATINUM VET ACTIVE се препоръчва особено от ветеринарни лекари, които са запознати с храненето, тъй като един поглед върху стойностите на анализа на храната не издава нищо за качеството на съставките или тяхната обработка! В една декларация се съдържат също много описания и информация за съставки, които потребителят често не може да класифицира. Бихме искали да ви подкрепим тук.

Специална храна, която служи за специална хранителна цел, трябва да е подходяща за вида и да подпомага възстановяването на кучето.

Със 70% прясно месо ние осигуряваме висококачествени протеинови източници с висока биологична стойност. Освен това, нашите съставки са подходящи за консумация от човека и не съдържат нито подобрители на вкуса, нито атрактанти, цветове или миризми. Поради високото съдържание на месо и месния сок от 18%, ние изпитваме много високо ниво на приемане, особено сред гурмета и придирчивите кучета.

Ние задаваме нови тенденции във ветеринарния сектор – и вие можете да бъдете активни!

Суха Храна VetActive Light

Затлъстяване - активизирайте се сега | Помага и при проблеми с панкреаса

Суха Храна VetActive Senior

Активни и здрави – дори и в напреднала възраст

Суха Храна VetActive Hypoallergenic

Алергии и хранителна непоносимост | Вземете мерки сега

Предимствата с един поглед

Нашите ветеринарни лекари отдават особено значение на подходящата за вида диета, както и на функционалността и качеството.
Нашите съставки са подходящи за консумация от човека и не съдържат подобрители на вкуса, както и атрактанти, оцветители и миризми.
PLATINUM VET ACTIVE е посочен в PETA Deutschland e.V. като „Производител на храни за домашни любимци без тестове върху животни“
Отличен на вкус, с висока биологична стойност. Здравословно хранене, съобразено с вида и подходящо за вашето куче.
За съжаление, много фуражи съдържат съставки, които противоречат на подходяща за вида храна за кучета и чието хранене трябва да се избягва, особено за кучета с увредено здраве. Вкусните съставки са показани на опаковката. Храната се рекламира като оптимална за кучето като месоядец. Но какво всъщност съдържа тя, когато прочетете дребния шрифт върху опаковката? Съставът често започва със: зърнени храни, царевично нишесте/царевица, пшеница, ориз, ечемик…  След това очакваният месен компонент е в декларацията: животински протеини, животински мазнини, дехидратирани или хидролизирани протеини, например от пилешко месо, мазнини, месо и странични животински продукти. Месото и страничните животински продукти  със сигурност могат да бъдат висококачествени карантии като сърце или черен дроб. Това производителят декларира съответно, тъй като това повишава стойността на неговия продукт. Ако това не е така, обикновено може да се предположи странични продукти с по-ниско качество като нокти или пера. Междудругото могат да се използват и продукти от растителен произход, като протеинови хидролизати, царевичен глутен, сушен пулп от цвекло, захар и подобрители на вкуса . При препоръка за храна, винаги трябва да гледате състава, да прецените сами дали съставките са подходящи за вида и наистина са полезни за възстановяването на животното или да потърсите съвет от специалист.
Не само съставките правят PLATINUM VET ACTIVE толкова ценен. Готвенето, подходящо за хранителни вещества, също е важно. Само така можем да гарантираме, че съставките няма да загубят хранителните си вещества, които запазват здравето на кучето.
Ние използваме само висококачествени съставки, всички подходящи за консумация от човека. 70% прясно месо е не само кулинарно изживяване за вашето куче, но също така отговаря на основните хранителни нужди на всяко куче.

Ще се радваме да Ви информираме за предимствата на продуктите на нашата суха храна, нашите съставки и уникалния производствен процес. Сравнете сами разликите между нашата суха храна VET ACTIVE с добре познатото качество PLATINUM и конвенционалната суха храна.
За мен PLATINUM VET ACTIVE е доза сигурност – препоръчана от ветеринарни лекари, които са експерти в храненето.

Запознай се и с висококачествените продукти за всекидневно хранене от серията

Всички знаят колко важна е висококачествената храна за кучета за здравето на нашите кучета. Много от тях, също като нас хората, страдат от храносмилателни проблеми, алергии, дефицит на жизненост или проблеми с козината.
Често се случва четириногите ни приятели просто да не харесват храната си. След това започва търсенето на подходяща храна за нашите любимци. Защо не опитате нашата PLATINUM Dog Food?

Храната PLATINUM – нов стандарт!

Уникален вкус, който ще задоволи и най-капризните кученца!

Сухата храна от PLATINUM България

– на светлинни години от стандартната кучешка храна

Любимото PLATINUM MENU

– мека храна без добавена вода вместо обичайните подгизнали консерви.