Меню Затваряне

Суха храна VetActive Light

Суха Храна VetActive Light за Кучета

0.00 лв.165.00 лв.

Помага при затлъстяване и при проблеми с панкреаса.

25.00 лв.
68.00 лв.
Още165.00 лв.

Изчерпан

2.00 лв.
Още0.00 лв.

Изчерпан

0.00 лв.
Код: PVSHL00432 Категория:

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Предимствата с един поглед

Често задавани въпроси

1.Как да променя диетата?

Препоръчваме незабавно да промените диетата без преходна фаза. Поради различната усвояемост не е препоръчително да смесвате суха храна PLATINUM VET ACTIVE с конвенционална суха храна. Всички видове VET ACTIVE могат да се комбинират една с друга.

2.PLATINUM VETACTIVE извършва ли експерименти с животни?

Не! Можете да бъдете сигурни , че PLATINUM VET ACTIVE не провежда тестове или експерименти върху живи същества и не възлага такива на трети страни!

3.Има ли безплатни мостри от храната и мерителна чаша?

За да тествате приемането, можете да поискатe мостри и мерителна чашка от Вашият ветеринарен лекар.

4.Как да съхранявам сухата храна и колко дълго може да се съхранява?

Моля, оставете сухата храна в оригиналната опаковка и не я изпразвайте в кутия за съхранение. Това ще предотврати изсъхването на храната и заразяването й с акари. Можете да затворите опаковката с щипка . Сухата храна е със срок на годност 18 месеца.

5.Можете ли да накиснете сухата храна?

Сухата храна може да се навлажни с малко вода или да се сервира суха. Не оставяйте храната да кисне, а я изхранете веднага. Благодарение на производствения процес и съставките, храната не набъбва, защото не абсорбира никаква течност. В стомаха храната също не набъбва, не ферментира и не го издува. Моля, винаги осигурявайте на кучето си прясна вода!

6.Мога ли да редувам сухите храни PLATINUM VETACTIVE?

Да, това е възможно. Ако искате да комбинирате различни видове, можете например да редувате храните сутрин и вечер.

Не откри отговор на твоя въпрос?
Няма проблем!

Нашите ветеринарни лекари отдават особено значение на подходящата за вида диета, както и на функционалността и качеството.

Нашите съставки са подходящи за консумация от човека и не съдържат подобрители на вкуса, атрактанти и  оцветители 

PLATINUM VET ACTIVE е посочен в PETA Deutschland e.V. като „Производител на храни за домашни любимци без тестове върху животни“
Отличен на вкус, с висока биологична стойност. Здравословно хранене, съобразено с вида и подходящо за вашето куче.

Винаги до вашето животно!

Нарастващото разнообразие  от хигиенни продукти за домашни любимци на пазара прави все по-труден избора на правилния продукт.  PLATINUM VET ACTIVE разчита на възможно най-голяма прозрачност и компетентни съвети  към Вас. Нашата мотивация е да осигурим на Вашето животно благополучие във всяка житейска ситуация.

Нашият PLATINUM VET ACTIVE екип се радва на въпроси и предложения от клиентите си, за да продължим да оптимизираме качеството на нашите продукти. Стремежът за здраве и благополучие на Вашият домашен любимец е  наш основен пътеводител . Опитът и готовността за приемане на иновации в науката  ни позволяват да използваме алтернативни производствени процеси и да разработваме продукти, които отговарят на най-високите изисквания. Фокусът не е само върху ефективността, но и върху високото качество на използваните съставки .

Потърсете продуктите ни при Вашият ветеринарен лекар. Той ще Ви помогне да изберете най- правилния  за домашния Ви любимец. Можете да направите поръчката си и  директно чрез PLATINUM VET ACTIVE или чрез  ветеринарен лекар. За първата Ви поръчка в  PLATINUM VET ACTIVE се нуждаем от името и адреса на Вашият ветеринарен лекар или ветеринарния референтен номер.

Бъдете активни с PLATINUM VET ACTIVE, защото ако Вашето животно се чувства добре, ще бъдете добре и Вие!

Запознай се и с висококачествените продукти за всекидневно хранене от серията

Всички знаят колко важна е висококачествената храна за кучета за здравето на нашите кучета. Много от тях, също като нас хората, страдат от храносмилателни проблеми, алергии, дефицит на жизненост или проблеми с козината.
Често се случва четириногите ни приятели просто да не харесват храната си. След това започва търсенето на подходяща храна за нашите любимци. Защо не опитате нашата PLATINUM Dog Food?

Храната PLATINUM – нов стандарт!

Уникален вкус, който ще задоволи и най-капризните кученца!

Сухата храна от PLATINUM България

– на светлинни години от стандартната кучешка храна

Любимото PLATINUM MENU

– мека храна без добавена вода вместо обичайните подгизнали консерви.