Меню Затваряне

Суха храна VetActive Hypoallergenic

Суха Кучешка Храна VetActive Hypoallergenic

0.00 лв.165.00 лв.

Алергии и хранителна непоносимост | Вземете мерки сега

26.00 лв.
68.00 лв.
Още165.00 лв.

Изчерпан

2.00 лв.
Още0.00 лв.

Изчерпан

0.00 лв.
Код: PVSHL00448 Категория:

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Предимствата с един поглед

Често задавани въпроси

Най-важните въпроси и отговори за този продукт

1. Как да променя диетата?

Препоръчваме незабавната промяна на диетата без преходна фаза. Поради различната усвояемост не е препоръчително да смесвате суха храна PLATINUM VET ACTIVE с конвенционална суха храна. Всички видове VET ACTIVE могат да се комбинират един с друг.

2. PLATINUM VETACTIVE извършва ли експерименти с животни?

Не! С PLATINUM VET ACTIVE можете да бъдете сигурни, че не се извършват такива , нито се възлагат на трети страни!

3. Има ли безплатни мостри от храните и мерителна чаша?

За да тествате приемането, можете да поискате мостри от Вашият ветеринарен лекар.

4. Как да съхранявам сухата храна и колко дълго може да се съхранява?

Моля, оставете сухата храна в опаковката й ! Не я изсипвайте в кутия за съхранение. Това ще предотврати изсъхването на храната и заразяването й с акари. Можете да използвате щипка . Сухата храна може да се съхранява 18 месеца.

5. Можете ли да накиснете сухата храна?

Сухата храна може да се навлажни с малко вода или да се сервира суха. Не оставяйте храната да кисне, а я изхранете веднага! Благодарение на производствения процес и съставките, храната не набъбва, защото не абсорбира никаква течност. В стомаха ,тя не набъбва, не ферментира и не го издува. Моля, винаги осигурявайте на кучето си прясна вода!

6. Мога ли да комбинирам сухите храни PLATINUM VETACTIVE?

Да, това е възможно. Ако искате да комбинирате различни видове храни, можете например да редувате храните сутрин и вечер.

Не откри отговор на твоя въпрос?
Няма проблем!

Нашите ветеринарни лекари отдават особено значение на подходящата за вида диета, както и на функционалността и качеството.

Нашите съставки са подходящи за консумация от човека и не съдържат подобрители на вкуса, атрактанти и оцветители .

PLATINUM VET ACTIVE е посочен в PETA Deutschland e.V. като „Производител на храни за домашни любимци без тестове върху животни“

Отличен  вкус, висока биологична стойност.
Здравословно хранене,  подходящо за Вашето куче.

Винаги до вашето животно!

Нарастващото разнообразие  от хигиенни продукти и храни за домашни любимци на пазара прави все по-труден избора на правилния продукт.  PLATINUM VET ACTIVE разчита на възможно най-голяма прозрачност и компетентни съвети  към Вас. Нашата мотивация е да осигурим на Вашето животно благополучие във всяка житейска ситуация.

Нашият PLATINUM VET ACTIVE екип се радва на въпроси и предложения от клиентите си, за да продължим да оптимизираме качеството на нашите продукти. Стремежът за здраве и благополучие на Вашият домашен любимец е  наш основен пътеводител . Опитът и готовността за приемане на иновации в науката  ни позволяват да използваме алтернативни производствени процеси и да разработваме продукти, които отговарят на най-високите изисквания. Фокусът не е само върху ефективността, но и върху високото качество на използваните съставки .

Потърсете продуктите ни при Вашият ветеринарен лекар. Той ще Ви помогне да изберете най- правилния  за домашния Ви любимец. Можете да направите поръчката си и  директно чрез PLATINUM VET ACTIVE или чрез  ветеринарен лекар. За първата Ви поръчка в  PLATINUM VET ACTIVE се нуждаем от името и адреса на Вашият ветеринарен лекар или ветеринарния референтен номер.

Бъдете активни с PLATINUM VET ACTIVE, защото ако Вашето животно се чувства добре, ще бъдете добре и Вие!

Запознай се и с висококачествените продукти за всекидневно хранене от серията

Всички знаят колко важна е висококачествената храна за кучета за здравето на нашите кучета. Много от тях, също като нас хората, страдат от храносмилателни проблеми, алергии, дефицит на жизненост или проблеми с козината.
Често се случва четириногите ни приятели просто да не харесват храната си. След това започва търсенето на подходяща храна за нашите любимци. Защо не опитате нашата PLATINUM Dog Food?

Храната PLATINUM – нов стандарт!

Уникален вкус, който ще задоволи и най-капризните кученца!

Сухата храна от PLATINUM България

– на светлинни години от стандартната кучешка храна

Любимото PLATINUM MENU

– мека храна без добавена вода вместо обичайните подгизнали консерви.