Меню Затваряне

Дезинфектиращ Спрей за Рани от VetActive

Спрей за Рани от VetActive

25.00 лв.

Дезинфекция на рани за всички животински видове от всички възрасти (бактерицидни, вируцидни и фунгицидни)

Код: GDS00453 Категория:

Допълнителна информация

Тегло 1 кг

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Предимствата с един поглед

Често задавани въпроси

1. За кои животински видове са подходящи гел и спрей за рани?

Продуктите PLATINUM VET ACTIVE за дезинфекция на рани са подходящи за всички животински видове. Приложими са при дребни животни (кучета, котки, зайци, морски свинчета и други) и при коне- при наранявания ,ухапвания, гъбични инфекции, инфектирани ухапвания от насекоми.

2. Каква е разликата между гел за рани и спрей за рани?

Начинът на действие е идентичен и за двата продукта. Спреят за рани е по- подходящ за третиране на кожни участъци с по-голяма площ. Двата продукта могат спокойно да се използват в комбинация. Със спрея за рани дезинфекцирате и зоната около нараняването, а гелът за рани се нанася директно върху засегнатия участък и прилепва много добре към него.

3. PLATINUM VETACTIVE извършва ли експерименти с животни?

Не! PLATINUM VET ACTIVE не провежда тестове или експерименти върху живи същества от какъвто и да е вид .В разработването и производството на нашите храни за домашни любимци и продукти за грижа за животните , ние не сме възлагали на трети страни извършването на такива тестове!

4. Колко дълго може да се използва спреят за рани?

Срокът на годност е 12 месеца. Цялата допълнителна информация можете да намерите в приложената листовка

5. За кои области е приложим спреят за рани?

Спреят за рани е идеален за дезинфекция на кожни лезии, ухапвания от насекоми, абсцеси, постоперативни рани, порязвания и охлузвания на кожата.

6. Къде се произвеждат продуктите за грижа и дезинфекция?

Продуктите за грижа и дезинфекция PLATINUM VET ACTIVE се произвеждат в Германия.

Не откри отговор на твоя въпрос?
Няма проблем!

Винаги до вашето животно!

Нарастващото разнообразие  от хигиенни продукти за домашни любимци на пазара прави все по-труден избора на правилния продукт.  PLATINUM VET ACTIVE разчита на възможно най-голяма прозрачност и компетентни съвети  към Вас. Нашата мотивация е да осигурим на Вашето животно благополучие във всяка житейска ситуация.

Нашият PLATINUM VET ACTIVE екип се радва на въпроси и предложения от клиентите си, за да продължим да оптимизираме качеството на нашите продукти. Стремежът за здраве и благополучие на Вашият домашен любимец е наш основен пътеводител. Опитът и готовността за приемане на иновации в науката  ни позволяват да използваме алтернативни производствени процеси и да разработваме продукти, които отговарят на най-високите изисквания. Фокусът не е само върху ефективността, но и върху високото качество на използваните съставки.

Потърсете продуктите ни при Вашият ветеринарен лекар. Той ще Ви помогне да изберете най- правилния  за домашния Ви любимец. Можете да направите поръчката си и  директно чрез PLATINUM VET ACTIVE или чрез  ветеринарен лекар. За първата Ви поръчка в  PLATINUM VET ACTIVE се нуждаем от името и адреса на Вашият ветеринарен лекар или ветеринарния референтен номер.

Бъдете активни с PLATINUM VET ACTIVE, защото ако Вашето животно се чувства добре, ще бъдете добре и Вие!

Запознай се и с висококачествените продукти за всекидневно хранене от серията

Всички знаят колко важна е висококачествената храна за кучета за здравето на нашите кучета. Много от тях, също като нас хората, страдат от храносмилателни проблеми, алергии, или проблеми с козината.
Често се случва четириногите ни приятели просто да не харесват храната си. След това идва трудната задача да намерим подходяща храна за нашите любимци. Защо не опитате нашата PLATINUM Dog Food?

Храната PLATINUM – нов стандарт!

Уникален вкус, който ще задоволи и най-капризните кученца!

Сухата храна от PLATINUM

– на светлинни години от стандартната кучешка храна

Любимото PLATINUM MENU

– мека храна без добавена вода вместо обичайните подгизнали консерви.