Меню Затваряне

Общи условия

1. КАК ДА ПОРЪЧАТЕ

Чрез регистрация в магазина и чрез прилагане на задължителен код, предоставен ви от лицензиран ветеринарен лекар.


2. ПОТРЕБИТЕЛСКА КОШНИЦА 

До снимката и описанието на всеки продукт, стои бутон „Купи“. Натискането на този бутон записва избрания продукт във вашата виртуална “пазарска количка”. Съдържанието на количката се запазва докато решите да преминете към покупка на стоките. Вие може да разглеждате съдържанието на кошницата, да добавяте нови продукти или да премахвате тези, които не желаете. 

Цената, която е посочена е за един брой, с включено ДДС и НЕ включва цената по доствака на посочения от вас адрес. 

3. ПОРЪЧКА 

Натискането на бутон ПРОДЪЛЖИ КЪМ ПЛАЩАНЕ, Ви отвежда към процедурата по поръчка, която включва: 

Избор на адрес за доставка. Ако не желаете да бъде изпратен продукта на посочения по време на регистрация адрес, трябва да въведете новите данни. След като сте уточнили адреса за доставка, натиснете бутона ПРОДЪЛЖИ.


Втората стъпка е да уточните начина на плащане. Възможните начини на плащане са:

  – чрез наложен платеж при доставка. 

При последната стъпка потвърждавате поръчката.

Клиентът има право да откаже направена поръчка преди доставка без да е необходимо да изтъква конкретна причина,при разговор с наш оператор за потвърждаване на поръчката.В този случай клиентът не дължи нищо,а ако е направено плащане по поръчката то сумата ще му бъде възстановена в рамките на 72 часа,без неустойки.


4. ДОСТАВКА 
   Доставката е за сметка на клиента и не е включена в цената на артикулите.

4.1 Доставка до офис на Еконт: Поръчки на стойност над 100 лв се доставят безплатно до офис на Еконт. За поръчки на стойност под 100 лв се заплаща фиксирана такса от 4.90 лв до офис на Еконт. 

4.2. Доставка до адрес: При избор за доставка до адрес цената на куриерската услуга се калкулира съобразно тарифата на Еконт (при завършване на поръчката, точната сума ще се визуализира).

5.СРОКОВЕ НА ДОСТАВКА 

От момента на потвърждаване на поръчката сроковете на доставка са между 1 и 3 работни дни. 
При ненавременна доставка, https://vetactive.bg/ не дължи неустойка на клиента, а той от своя страна си запазва правото да откаже поръчката.

РЕКЛАМАЦИЯ:

  • На рекламация подлежи всяка стока, която не отговаря на заявената от клиента. При явно несъответствие на получената стока със заявената незабавно се свържете с нас на посочените телефони. Несъответствието се проверява по наименованието на продукта в заявката и наименованието на продукта, който е получил клиента. При установяване на такава грешка, клиентът връща продукта за наша сметка  и му се изпраща верния също за наша сметка в рамките на 2 работни дни.
  • На рекламация не подлежи стока, за която клиента е бил предварително предупреден за несъответствие или дефект.
  • Ако при получаване на стока, тя е с нарушена или разпокъсана опаковка, рекламацията ще бъде уважена само в присъствието на куриера още при самото получаване на стоката. В този случай незабавно се обадете на посочените телефони. Рекламация се удостоверява със запис в товарителницата от получателя, в момента на получаване на пратката.
  • При предявяване на рекламация в срок до 7 /седем/ дни от покупката при спазени всички условия на магазина, както и всички действащи законови разпоредби, клиентът може да претендира за възстановяване на заплатената сума, за замяна на стоката с друга или за отбив от цената на закупения продукт. Всички разходи, които клиента е направил за получаването и връщането на закупената стока, комисионни на банки и други разходи извън сумата по стойността, са за сметка на клиента. 
  • Няма право на рекламация лице, което се явява трета страна при получаването на пратката и не е основния платец по нея.

ЗАБЕЛЕЖКА 

Условията за поръчка, доставка и плащане в https://vetactive.bg/ съответстват на условията, посочени в Закона за защита на потребителите. 

Поръчката е акт на действие, който потребителят прави свободно, по собствен избор, и обвързва със силата на договор потребителя и https://vetactive.bg/. 

Плащането на поръчаната стока не е авансово и се приема като задатък с пълен размер на крайната цена на продукта. 

Всяка предоставена от потребителя или лицето, ползващо сайта със свободен достъп лична информация, ще бъде използвана в съответствие със Закона за защита на личните данни и нейното предоставяне от страна на потребителя е напълно доброволно.


С прочитането на тези условия и в последствие използването на електронния магазин за покупки, вие като клиент безусловно се съгласявате с тях. Ако не сте съгласни с посоченото по – горе, моля не използвайте online магазина.

В случай на неразбиране на общите условия за пазаруване от електронния магазин, както и необходимост от допълнителна информация, моля свържете се с нас на тел. 0899859522,  или на e-mail: 
info@vetactive.bg