Меню Затваряне

Нашият нежен метод на готвене

Използваме само прясно месо, което е подходящо и за човешко потребление. Това прясно месо сурово се разрязва на малки парчета и след това се поставя в голяма „тенджера под налягане“ заедно с всички други висококачествени съставки без добавяне на вода.

Тенджерата се затваря и масата се загрява бавно. При загряване месният сок излиза и сместа вече се приготвя на бавен огън при 95°C в собствен сос.

След това масата се охлажда и внимателно се изсушава. Следователно съдържанието на влага от 18% не е вода, а чист концентрат от месен сок!

Благодарение на нежното готвене на прясното месо, кучето разполага с протеини с висока биологична стойност, които могат да бъдат оптимално усвоени и използвани. Прясното месо съдържа 98% използваем протеин. Високата смилаемост облекчава метаболизма и отговаря оптимално на нуждите на вашето куче.

Чувствителните към светлина и топлина витамини, масла и билки се добавят само при стайна температура. По този начин важните хранителни вещества и пълните аромати се запазват непокътнати.

Сравнявайте съставките и производствените процеси

Защото само гледането на стойностите на анализа не казва нищо за качеството на съставките и тяхната обработка!

Точно тук PLATINUM VET ACTIVE прави разликата:

Нашият експеримент симулира набъбването на суха храна в стомаха на кучето: суха храна PLATINUM VET ACTIVE и конвенционална, екструдирана суха храна се слагат в еднакъв обем в чаша и едновременно се заливат с еднакво количество вода.

След кратко време конвенционалната суха храна е повече от два пъти по-набъбнала. При нашата сухата храна, от друга страна, обемът почти не се променя.

Благодарение на съставките и производствения процес, храната не набъбва в стомаха – това значително намалява риска от усукване на стомаха.

Повече информация за производството на конвенционална суха храна можете да намерите в нашата образователна секция.

Предимствата с един поглед

Запознай се и с висококачествените продукти за всекидневно хранене от серията

Всички знаят колко важна е висококачествената храна за кучета за здравето на нашите кучета. Много от тях, също като нас хората, страдат от храносмилателни проблеми, алергии, дефицит на жизненост или проблеми с козината.
Често се случва четириногите ни приятели просто да не харесват храната си. След това започва търсенето на подходяща храна за нашите любимци. Защо не опитате нашата PLATINUM Dog Food?

Храната PLATINUM – нов стандарт!

Уникален вкус, който ще задоволи и най-капризните кученца!

Сухата храна от PLATINUM България

– на светлинни години от стандартната кучешка храна

Любимото PLATINUM MENU

– мека храна без добавена вода вместо обичайните подгизнали консерви.