Меню Затваряне

Хранителни добавки за кучета VetActive

За един активен начин на живот

Всяко животно има специални хранителни изисквания поради индивидуалните му условия на живот.

Твърди се, че хранителните добавки PLATINUM VET ACTIVE имат положителен ефект при здравословни проблеми и укрепват имунната система като допълнителна мярка. В зависимост от възрастта и житейската ситуация към пълноценната основна храна, добавката може да спомогне за осигуряване на оптимална грижа и благосъстояние на четириногия приятел.

Това може да бъде полезно, когато козината се сменя, във фази на особен физически стрес или за осигуряване на подкрепа в случай на заболяване. Разбира се, използваме само най-добрите съставки за оптимално насърчаване на здравето, регенерацията и устойчивостта на вашето животно.

RE-ACTIVE

При повишена нужда от енергия и в регенеративни фази. Незабавно доставя енергия и важни хранителни вещества.

Предимствата с един поглед

Кога има смисъл от хранителната добавка?

Добавката е продукт богат на енергия, протеини и хранителни вещества, които при витално здравословно състояние могат да се приемат чрез храната.

Преди всичко в напреднала възраст, в случай на заболяване или след операция, тези следва да подкрепят покриването на хранителните нужди на организма и да имат решаващ принос за цялостното здраве.

Дори ако правите интензивни тренировки с вашето животно или физическото натоварване е увеличено поради други обстоятелства, можете да се възползвате от хранителните добавки. По този начин можете да поддържате ставите при повишено натоварване или да задоволите повишена нужда от хранителни вещества.

Също така много собственици на домашни любимци се интересуват от допълнителни продукти, с които да хранят животните си, като например ценни масла. В случай на ограничена подвижност, като заболяване на ставната система, допълнителните продукти могат да насърчат здравословен начин на живот, както и мобилност и да повишат качеството на живот.

Запознай се и с висококачествените продукти за всекидневно хранене от серията

Всички знаят колко важна е висококачествената храна за кучета за здравето на нашите кучета. Много от тях, също като нас хората, страдат от храносмилателни проблеми, алергии, дефицит на жизненост или проблеми с козината.
Често се случва четириногите ни приятели просто да не харесват храната си. След това започва търсенето на подходяща храна за нашите любимци. Защо не опитате нашата PLATINUM Dog Food?

Храната PLATINUM – нов стандарт!

Уникален вкус, който ще задоволи и най-капризните кученца!

Сухата храна от PLATINUM България

– на светлинни години от стандартната кучешка храна

Любимото PLATINUM MENU

– мека храна без добавена вода вместо обичайните подгизнали консерви.