Меню Затваряне

Хранителна добавка за кучета RE-ACTIVE

Хранителни Добавки за Кучета RE-ACTIVE

36.00 лв.

При повишена нужда от енергия и в регенеративни фази. Незабавно доставя енергия и важни хранителни вещества.

Код: PVHD00450 Категория:

Допълнителна информация

Тегло 0.4 кг

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Предимствата на продукта :

Често задавани въпроси

1. Мога ли да разтворя Re-ACTIVE във вода?

RE-ACTIVE може да се прибавя както като вкусна добавка към храната, така и да се разтваря в питейната вода. Разтворен във вода може да се използва и при болки в устната кухина и гърлото заедно с други лекарства.

2. Колко често трябва да давам RE-ACTIVE?

За вазстановяване RE-ACTIVE трябва да се дава ежедневно. Ако вашето куче има само кратки периоди на стрес, като например по време на спортни тренировки или ако се нуждае от повече енергия само в определени дни, може да използвате продукта само през този период.

3. Мога ли да дам RE-ACTIVE на бременно куче?

RE-ACTIVE е подходящ и за бременни и кърмещи кучки, които имат повишени енергийни нужди.

4. Колко дълго може да се съхранява RE-ACTIVE?

RE-ACTIVE има срок на годност 18 месеца.

Не откри отговор на твоя въпрос?
Няма проблем!

Винаги до вашето животно!

Нарастващото разнообразие  от хигиенни продукти за домашни любимци на пазара прави все по-труден избора на правилния продукт.  PLATINUM VET ACTIVE разчита на възможно най-голяма прозрачност и компетентни съвети  към Вас. Нашата мотивация е да осигурим на Вашето животно благополучие във всяка житейска ситуация.

Нашият PLATINUM VET ACTIVE екип се радва на въпроси и предложения от клиентите си, за да продължим да оптимизираме качеството на нашите продукти. Стремежът за здраве и благополучие на Вашият домашен любимец е  наш основен пътеводител . Опитът и готовността за приемане на иновации в науката  ни позволяват да използваме алтернативни производствени процеси и да разработваме продукти, които отговарят на най-високите изисквания. Фокусът не е само върху ефективността, но и върху високото качество на използваните съставки .

Потърсете продуктите ни при Вашият ветеринарен лекар. Той ще Ви помогне да изберете най- правилния  за домашния Ви любимец. Можете да направите поръчката си и  директно чрез PLATINUM VET ACTIVE или чрез  ветеринарен лекар. За първата Ви поръчка в  PLATINUM VET ACTIVE се нуждаем от името и адреса на Вашият ветеринарен лекар или ветеринарния референтен номер.

Бъдете активни с PLATINUM VET ACTIVE, защото ако Вашето животно се чувства добре, ще бъдете добре и Вие!

Запознай се и с висококачествените продукти за всекидневно хранене от серията

Всички знаят колко важна е висококачествената храна за кучета за здравето на нашите кучета. Много от тях, също като нас хората, страдат от храносмилателни проблеми, алергии, дефицит на жизненост или проблеми с козината.
Често се случва четириногите ни приятели просто да не харесват храната си. След това започва търсенето на подходяща храна за нашите любимци. Защо не опитате нашата PLATINUM Dog Food?

Храната PLATINUM – нов стандарт!

Уникален вкус, който ще задоволи и най-капризните кученца!

Сухата храна от PLATINUM България

– на светлинни години от стандартната кучешка храна

Любимото PLATINUM MENU

– мека храна без добавена вода вместо обичайните подгизнали консерви.