Меню Затваряне

Ефективна Грижа за Ушите от VetActive

Грижа за Ушите от VetActive

25.00 лв.

За редовна грижа за ушите и дезинфекция в случай на гъбични инфекции за всички животински видове от всички възрасти (бактерицидни и противогъбични).

Код: GDEC00457 Категория:

Допълнителна информация

Тегло 0.5 кг

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Предимствата с един поглед

Често задавани въпроси

1. Кога се препоръчва използването на Ear Care?

Продуктът е особено подходящ при гъбични инфекции и възпаления, както и за почистване и редовна грижа за ушната мида и външния слухов канал.

2. Защо лечението с Ear Care е по-приятно за моя домашен любимец?

Голямо предимство на нашият продукт е че не дразни кожата, не пари и не сърби ! Дерматологично тествана поносимост- "много добра" в човешката област.

3. Помага ли Ear Care, ако моят домашен любимец постоянно се чеше по ухото?

Разбира се, но причината трябва да бъде изяснена предварително от Вашият ветеринарен лекар! Ако става въпрос за бактериално възпаление (отит), ние можем да подпомогнем на Вашето животно в процеса на оздравяване. Ear Care помага и при гъбични инфекции, тъй като има и противогъбичен ефект.

5. Къде се произвеждат продуктите за грижа и дезинфекция?

Само и единствено в Германия.

4. PLATINUM VETACTIVE извършва ли експерименти с животни?

Не! Можете да бъдете сигурни , че PLATINUM VET ACTIVE не извършва тестове или експерименти върху живи същества от какъвто и да е вид и не възлага такива на трети стани.

6. Колко дълго се съхранява продуктът за грижа за ушите?

Нашите продукти за грижа за ушите имат срок на годност 12 месеца. Може да намерите цялата информация за продукта в листовката.

Не откри отговор на твоя въпрос?
Няма проблем!

Винаги до вашето животно!

Нарастващото разнообразие  от хигиенни продукти за домашни любимци на пазара прави все по-труден избора на правилния продукт.  PLATINUM VET ACTIVE разчита на възможно най-голяма прозрачност и компетентни съвети  към Вас. Нашата мотивация е да осигурим на Вашето животно благополучие във всяка житейска ситуация.

Нашият PLATINUM VET ACTIVE екип се радва на въпроси и предложения от клиентите си, за да продължим да оптимизираме качеството на нашите продукти. Стремежът за здраве и благополучие на Вашият домашен любимец е  наш основен пътеводител. Опитът и готовността за приемане на иновации в науката  ни позволяват да използваме алтернативни производствени процеси и да разработваме продукти, които отговарят на най-високите изисквания. Фокусът не е само върху ефективността, но и върху високото качество на използваните съставки .

Потърсете продуктите ни при Вашият ветеринарен лекар. Той ще Ви помогне да изберете най- правилния  за домашния Ви любимец. Можете да направите поръчката си и  директно чрез PLATINUM VET ACTIVE или чрез  ветеринарен лекар. За първата Ви поръчка в  PLATINUM VET ACTIVE се нуждаем от името и адреса на Вашият ветеринарен лекар или ветеринарния референтен номер.

Бъдете активни с PLATINUM VET ACTIVE, защото ако Вашето животно се чувства добре, ще бъдете добре и Вие!

Запознай се и с висококачествените продукти за всекидневно хранене от серията

Всички знаят колко важна е висококачествената храна за кучета за здравето на нашите кучета. Много от тях, също като нас хората, страдат от храносмилателни проблеми, алергии, дефицит на жизненост или проблеми с козината.
Често се случва четириногите ни приятели просто да не харесват храната си. След това започва търсенето на подходяща храна за нашите любимци. Защо не опитате нашата PLATINUM Dog Food?

Храната PLATINUM – нов стандарт!

Уникален вкус, който ще задоволи и най-капризните кученца!

Сухата храна от PLATINUM България

– на светлинни години от стандартната кучешка храна

Любимото PLATINUM MENU

– мека храна без добавена вода вместо обичайните подгизнали консерви.