Меню Затваряне

Грижа и дезинфекция за кучета VetActive

Чувствайте се (по-) комфортно и опазвайте околната среда

При грижата за Вашето животно, отдаваме особено значение на високото ниво на ефективност и толерантност и точно тук поставяме нови стандарти.
Нашите продукти елиминират 99,99 % от бактериите, вирусите, гъбичките и спорите! 
Те са без съдържание на: алкохол, антибиотици, кортизон, йод, масло от чаено дърво и хлорхексидин!
Въпреки много високата ефекасност, лечението за Вашето животно е сравнително приятно и без стрес. Нашите продукти не горят върху кожата и ако влязат в контакт с лигавицата, това е напълно безвредно.
Така и Вие като собственици на домашни любимци, можете да прилагата нашите продукти с увереност.

Всички наши продукти за грижа и дезинфекция за кучета са разработени и произведени в Германия. Те са биоразградими и дори съвместими с указанията за питейна вода.

Няма остатъци от химикали!

При употреба ще усетите лека миризма на хлор. Това се получава при активиране на продукта. В този момент той се сблъсква с вируси, бактерии, гъбички или спори и ги обезврежда. Колкото по-интензивна е миризмата, толкова повече замърсители са присъствали и са успешно отстранени. От само себе си се разбира, че това е напълно безвреден процес.
Миризмата на хлор често се свързва с водата в басейна. И тук миризмата се причинява от обезвреждане на микробите.

Спрей за Рани от VetActive

Дезинфекция на рани за всички животински видове от всички възрасти (бактерицидни, вируцидни и фунгицидни)

Гел за Рани от VetActive

Дезинфекция на рани за всички животински видове от всички възрасти (бактерицидни, вируцидни и фунгицидни)

Грижа за Ушите от VetActive

За редовна грижа за ушите и дезинфекция в случай на гъбични инфекции за всички животински видове от всички възрасти (бактерицидни и противогъбични)

Предимствата с един поглед

Технологията

Както техническото развитие, така и производството на нашите продукти произхождат от немска компания и са базирани на иновативната хипохлоритна технология, която може да се използва по различни начини в областта на грижите и дезинфекция за кучета. Нашите високоефективни и действащи продукти се произвеждат чрез специален процес на електролиза, чиято технология се основава на вода, соли и електричество.
В случай на инвазия на бактерии и други микроорганизми, човешката и животинската имунна система изуска изключително мощно оръжие:

Хипохлорна киселина

Това вещество е естествена част от имунната система и действа срещу всички видове натрапници като бактерии, вируси, гъбички и спори. Тази ендогенна функция не е стабилна при нормални условия и следователно не може да се използва за промишлени цели.
Открихме начин да предоставим това „супер оръжие“ в стабилна и лесно използваема форма в областта на дезинфекцията и грижите.

Гарантирана гаранция за качество

Ние използваме стандартизирани процедури за изпитване според стандарт на Немски интитут за стандартизация (DIN) – те имат международна валидност!

Конвенционалните активни съставки в сравнение

* Използвайте биоцидите внимателно. Винаги четете етикета и информацията за продукта преди употреба.
 
vetactive_pflege_3

Запознай се и с висококачествените продукти за всекидневно хранене от серията

Всички знаят колко важна е висококачествената храна за кучета за здравето на нашите кучета. Много от тях, също като нас хората, страдат от храносмилателни проблеми, алергии, дефицит на жизненост или проблеми с козината.
Често се случва четириногите ни приятели просто да не харесват храната си. След това започва търсенето на подходяща храна за нашите любимци. Защо не опитате нашата PLATINUM Dog Food?

Храната PLATINUM – нов стандарт!

Уникален вкус, който ще задоволи и най-капризните кученца!

Сухата храна от PLATINUM България

– на светлинни години от стандартната кучешка храна

Любимото PLATINUM MENU

– мека храна без добавена вода вместо обичайните подгизнали консерви.