Меню Затваряне

Ефикасен Гел за Рани от VetActive

Гел за Рани от VetActive

25.00 лв.

Дезинфекция на рани за всички животински видове от всички възрасти (бактерицидни, вируцидни и фунгицидни).

Код: GDG00455 Категория:

Допълнителна информация

Тегло 0.5 кг

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Предимства:

Често задавани въпроси

1. За кои животински видове са подходящи дезинфекциращите гел и спрей за рани?

Продуктите PLATINUM VET ACTIVE за дезинфекция на рани са подходящи за всички животински видове. Приложими са както при дребни животни -кучета,котки, зайци, морски свинчета , така и при коне - при наранявания ,ухапвания , гъбични инфекции, ухапни рани от насекоми.

2. Колко дълго може да се използва гелът за рани?

В затворено състояние срокът на годност е 24 месеца. Цялата допълнителна информация можете да намерите в приложената листовка.

3. За кои области е приложим гелът за рани?

Гелът е подходящ за дезинфекция на рани. Може да се използва също при ухапвания от насекоми, абсцеси, постоперативни рани, порязвания и охлузвания на кожата .

4. Кога да използваме гел за рани и кога спрей за рани?

Начинът на действие е идентичен и за двата продукта. Спреят за рани е по- подходящ за дезинфекция на по-голяма площ. Двата продукта могат да се използват много добре и в комбинация. Със спрея за рани дезинфекцирате и зоната около нараняването, а гелът за рани се нанася директно върху раната и прилепва много добре към нея.

5.PLATINUM VETACTIVE извършва ли експерименти с животни?

Не! Можете да бъдете сигурни, че ние не провеждаме тестове или експерименти върху живи същества от какъвто и да е вид в процеса на разработването и производството на нашите храни и хигиенни продукти за домашни любимци. Ние не възлагаме такива и на трети страни!

6. Къде се произвеждат продуктите за грижа и дезинфекция?

Продуктите се произвеждат само и единствено в Германия.

Не откри отговор на твоя въпрос?
Няма проблем!

Винаги до вашето животно!

Нарастващото разнообразие  от хигиенни продукти за домашни любимци на пазара прави все по-труден избора на правилния продукт.  PLATINUM VET ACTIVE разчита на възможно най-голяма прозрачност и компетентни съвети  към Вас. Нашата мотивация е да осигурим на Вашето животно благополучие във всяка житейска ситуация.

Нашият PLATINUM VET ACTIVE екип се радва на въпроси и предложения от клиентите си, за да продължим да оптимизираме качеството на нашите продукти. Стремежът за здраве и благополучие на Вашият домашен любимец е  наш основен пътеводител. Опитът и готовността за приемане на иновации в науката  ни позволяват да използваме алтернативни производствени процеси и да разработваме продукти, които отговарят на най-високите изисквания. Фокусът не е само върху ефективността, но и върху високото качество на използваните съставки .

Потърсете продуктите ни при Вашият ветеринарен лекар. Той ще Ви помогне да изберете най- правилния  за домашния Ви любимец. Можете да направите поръчката си и  директно чрез PLATINUM VET ACTIVE или чрез  ветеринарен лекар. За първата Ви поръчка в  PLATINUM VET ACTIVE се нуждаем от името и адреса на Вашият ветеринарен лекар или ветеринарния референтен номер.

Бъдете активни с PLATINUM VET ACTIVE, защото ако Вашето животно се чувства добре, ще бъдете добре и Вие!

Запознай се и с висококачествените продукти за всекидневно хранене от серията

Всички знаят колко важна е висококачествената храна за кучета за здравето на нашите кучета. Много от тях, също като нас хората, страдат от храносмилателни проблеми, алергии, дефицит на жизненост или проблеми с козината.
Често се случва четириногите ни приятели просто да не харесват храната си. След това започва търсенето на подходяща храна за нашите любимци. Защо не опитате нашата PLATINUM Dog Food?

Храната PLATINUM – нов стандарт!

Уникален вкус, който ще задоволи и най-капризните кученца!

Сухата храна от PLATINUM България

– на светлинни години от стандартната кучешка храна

Любимото PLATINUM MENU

– мека храна без добавена вода вместо обичайните подгизнали консерви.